Η "Utopia" της σχεδιάστριας Έφης Κωστάκη - huffingtonpost.gr

Δημιουργία Εφης Κωστάκη

Ο κήπος του εστιατορίου Hide & Seek στο Χαλάνδρι, είχε γεμίσει με μοντέλα, παρουσιάστριες και ηθοποιούς που φορούσαν αέρινες δημιουργίες σαν να είχαν μόλις επιστρέψει από έναν εξωτικό παράδεισο. Χρώματα, λάμψη και χαμόγελα συνέβαλαν σε μια γιορτή μόδας που είχε την υπογραφή της ανερχόμενης σχεδιάστριας Έφης Κωστάκη, η οποία επέλεξε να παρουσιάσει με αυτόν τον διαφορετικό τρόπο τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή «Utopia».
 

Η σχεδιάστρια Έφη Κωστάκη

Ό,τι μας ξεκουράζει, ό,τι μας χαλαρώνει και μας χαροποιεί μας οδηγεί σε μια φαινομενικά ουτοπική κατάσταση. Για την Έφη Κωστάκη το ατελιέ της είναι το ουτοπικό της καταφύγιο, ο χώρος που την κάνει να ονειρεύεται και να δημιουργεί. Το όραμα της, πριν σχεδιάσει την πρώτη της συλλογή, ήταν η γυναίκα που βρίσκεται συνεχώς σε έναν μαραθώνιο υποχρεώσεων, αλλά παράλληλα θέλει να είναι καλοντυμένη και περιποιημένη. Με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε να σχεδιάζει ρούχα, τα οποία απευθύνονται σε γυναίκες πολυάσχολες και δραστήριες, κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.

Δημιουργία Εφης Κωστάκη

Οι δημιουργίες της έχουν πολυμορφικές διαστάσεις, συνδυάζονται με πολλά κομμάτια και με μικρές αλλαγές μπορούν να διαφοροποιηθούν για οποιαδήποτε περίσταση, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Όπως η ίδια λέει «Είναι σημαντικό για εμένα, όταν αγοράζει μια γυναίκα κάτι δικό μου να το ευχαριστιέται. Δεν είμαι της άποψης να φοριούνται τα ρούχα μόνο μια φορά.

Phone
Λογαριασμός
Καλάθι